Om grästorpstugan

Grästorpstugan

Vilka är vi?

I en vacker miljö vid havet, i skogsbrynets grönska eller hemma på din egen tomt – vi har alla vår egen favoritplats för vår drömstuga. Och du som letar sommarhus, snickarbod, ateljé, redskapsbod, ett extrarum till tonåringen eller något annat i stugrelaterat hittar det du söker hos oss på Grästorpstugan.

Wester Byggträ AB, som står bakom Grästorpstugan, är ett familjeföretag som varit med i branschen ända sedan 1973. Hemvisten för företaget är Flakeberg, beläget strax öster om Grästorp i hjärtat av Västergötland. Med lång erfarenhet och rätt fokus på kärnverksamheten har vi stor kunskap om vad som skiljer en bra stuga från en medelmåttig.

Vi älskar det traditionella hantverket. Därför har vi satsat på egen produktion där endast kvalitetsvirke används. Tack vare de färdiga väggsektionerna med stående panel har stugorna ett stilrent utseende och de färdigkapade delarna gör dem enkla att montera för självbyggaren. Vi kompromissar inte med någonting kvalitetsmässigt, men trots det strävar vi hela tiden efter att hålla nere priserna.

Ta dig tid att bläddra i katalogen och låt dig inspireras. Vilken av våra stugor, förråd, lusthus och lekstugor passar dig och dina behov bäst? Och du, vill du se våra stugor uppbyggda i verkliga miljöer är du varmt välkommen att besöka oss.

Grästorpstugan

Varför välja oss

Tjocka väggar

Alla våra produkter håller hög kvalitet och samtliga väggar är gedigna och stryktåliga.

Svenskproducerat

Alla våra produkter är tillverkade i Sverige och allt byggmaterial håller hög kvalitet.

Luftiga stugor

Våra småstugor är trots sin storlek både funktionella, luftiga och rymliga.

Grästorpstugan

Våra utställningar

Vi finns i Flakeberg som ligger strax öster om Grästorp. Vår fabrik och permanenta utställning ligger alldeles vid väg 47. Här finner ni våra säljare där ni kan få en personlig kontakt. Kontoret har öppet måndag-torsdag 09:00-17:00 och fredagar 09:00-14:00. Våra utställningar är öppna för beskådan dygnet runt. Det är lätt att hitta oss – se kartan!

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Har du några frågor eller vill ha mer information? Tveka inte på att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.

Ring oss

0514-310 10